Po proizvođaču:

Po vrsti:

Mimaki UV LED printer rezač UCJV300-160

MIMAKI: UV printer: UCJV300

Opis Karakteristike Primjena Tehničke karakteristike


Jedinstveni tisak u 4 sloja, dnevno / noćno osvjetljenje, integrirano rezanje, trenutno stvrdnjavanje UV tinte, jednostavnost upotrebe i povećana fleksibilnost i profitabilnost

Budućnost grafike stvorena ispisom u 4 sloja

4-Layer Day / Night ispisivanje. Ova nevjerojatna mogućnost, dostupna na UCJV300-160, je tehnika ispisa dvostrukog lica koja omogućava izmjenu slike ovisno o tome je li znak osvijetljen ili ne. Ovo je dostignuće koje će značajno povećati vrijednost  znakova i prikaza, eliminirajući potrebu za različitim znakovima za dan i noć. Jednostavan primjer je otvoreno/zatvoreno znak za tvrtku koja se automatski mijenja kada se uključi pozadinsko osvjetljenje. Četiri sloja, sastoje se od sloja kolora, crnog sloja, bijelog sloja i drugog sloja kolora. Plug-in za Adobe Illustrator, [RasterLink Tools] i nadograđen [RasterLink6Plus] omogućuje potvrdu konačne slike od 4 sloja na monitoru računala.

Print na zahtjev koji koristi prednosti UV tinte.

Brzi pristup sljedećem koraku u obradi. UV tinta stvrdnjava se trenutno ispod UV lampi, te nije potrebno dodatno vrijeme za sušenje. Print je spreman za završnu doradu odmah nakon ispisa.


Širok raspon primjena. 

Budući da je UV tinta gušća od solventne tinte stvara živopisnije slike. Visoku gustoću boje nije laganu za stvoriti sa solventnim bojama, solventnim bojama potrebno je vrijeme za sušenje da bi se spriječilo razlijevanje tinte.

Ispis s UV tintama  je moguć ne samo na PVC i cerade, također se mogu ispisati i drugi materijali, poput tkanine, papira i PET filma. UV može pružiti širok raspon aplikacija.

Novoobjavljena UV tinta za prihvatljiva za okoliš, [LUS-170] [LUS-200]

LUS-170 tinte su ekološki prihvatljive. Emitiraju minimalne količine VOC-a i mogu se stvrdnuti bez UV zračenja kratke valne duljine. Žute boje su bez nikla. Tinta LUS-170 je dobila  [GREENGUARD Gold] certifikat koji se temelji na najstrožem globalnom standardu difuzije kemijske tvari. Certifikat [GREENGUARD Gold] jamči da je svojstvo proizvoda u skladu sa školama i medicinskim ustanovama.
Novo: Sjajni lak. Lak na slici daje završni sloj na željenim mjestima. Završni sloj može biti sjajan ili mat. 
Novo: LUS-200 fleksibilna tinta, rastezljiva do 200%. Tinta zadržava kvalitetu ispisa i neće ispucati ni kad su tiskani materijali savijeni ili rastegnuti tijekom postupaka nakon ispisa.


Proizvodne funkcije rezanja. Nova funkcija, [ID Cut], za brži i lakši rad

Ispis i izrezivanje dostupno je u jednom uređaju.  Za proizvodnju [UCJV300 / 150-160] pripremljene su brojne funkcija rezanja, koje se mogu odabrati kako bi odgovarale vašem poslu:

  •      [Continuous registration mark detection] Neprekidno prepoznavanje markera za uzastopno rezanje,
  •      [Over Cut / Cut Corner] za oštro rezanje na sprečavanju pojave ne izrezanih kutova,
  •      [Intermediate Cut] za ispravno izrezivanje dugih obrisa, višestrukim korekcijama položaja sa središnjim oznakama,
  •      [Register mark of Zero margin]  za izrezivanje većeg broja kopija s minimalnim razmakom, i manjim utroškom materijala
  •        I više

Nova funkcija [ID Cut] za ispisivanje oznake za obrezivanje i ID-a za prepoznavanje pojedinosti rezanja i rotacije medija, Printer prepozna koji se podaci režu i automatski pokreće rezanje.Operater ne mora  prije rezanja odrediti sliku i smjer slike u rip softveru. Zapravo, operacija bez intervencije operatera dostupna je za rezanje više različitih poslova u jednom koraku, čime operateri postaju produktivniji i učinkovitiji.

Nadograđeni RIP softver, [RasterLink6Plus]

[RasterLink6Plus] je razvijen za nove funkcije potvrde pretpregleda ispisa u 4 sloja (*) i [ID Cut] za [UCJV300 / 150-160]. Te funkcije mogu smanjiti broj radnih koraka kako bi se poboljšala učinkovitost operatera. Nadalje, [RasterLink6Plus] se podržava PDF 1.5 verzije ili novije. 
* Ispis u 4 sloja dostupan je samo kod modela UCJV300-160 s bijelom tintom.