Po proizvođaču:

Po vrsti:

O nama

VAŠ PARTNER PRI IZRADI REKLAMA, ODABIRU GRAFIČKE OPREME I DIGITALNOG TISKA

Tvrtka TIMEP d.o.o. sa sjedištem u Markuševačkoj Trnavi, u Zagrebu, osnovana je 1991. godine. Glavna djelatnost naše tvrtke  je zastupanje i distribucija opreme, materijala i pribora vodećih svjetskih proizvođača, potrebnih za izradu digitalnog tiska te reklamnih natpisa. Tijekom godina uspješnog rada, TIMEP je postao lideri na području najnovijih tehnologija digitalnog tiska.  Naš tim od 8 djelatnika svojom profesionalnošću brine o našoj reputaciji te gradi dugogodišnji i prijateljski odnos s našim brojim klijentima.

Kao ekskluzivni distributer japanskog proizvođača pisača i opreme MIMAKI, tvrtka TIMEP postala je sinonim za distribuciju najmodernijih pisača i rezača za visokokvalitetni digitalni tisak. Posebno se ponosimo našim sustavom 24-satne podrške koju osiguravamo našim klijentima, a koju pružaju naši posebno obučeni djelatnici.

Zbog sve brojnijih upita naših klijenata, TIMEP  kao NOVITET  nudi digitalni tekstilni tisak različitih formata (svi tipovi zastava, transparenti za tekstil)  te tisak na različitim vrstama materijalima (mesh, umjetna svila, saten, itd).

Uz pisače, rezače i drugu opremu namijenjenu digitalnom tisku, TIMEP nudi i široki asortiman potrošnog materijala (tinte, aplikatori, tekućine za čišćenje, ručne preše, zamjenske boje itd.)

U slučaju da imate bilo kakav upit obratite nam se s punim povjerenje na naše KONTAKTE , a mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti na Vaš upit.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Osnovni podaci o tvrtki

Naziv tvrtke: TiMEP društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge
Skraćeni naziv tvrtke: TiMEP d.o.o.
Sjedište tvrtke: Hrvatskog proljeća 20a, 10 040 Zagreb, Hrvatska
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu
MBS: 080312866
OIB: 13722224571
Temeljni kapital društva iznosi 74.000,00 Kn i uplaćen je u cijelosti.
Članovi Uprave društva:
Miroslav Jurković, direktor
Ljiljana Došen, direktor
Tomislav Došen, prokurist
Tvrtka kod koje se drži račun: Zagrebačka banka d.d. Zagreb, HR6023600001101213227
 

- Kolačići (cookies)

: