Po proizvođaču:

Po vrsti:

Mimaki TS100-1600  sublimacijski printer

MIMAKI: Sublimacijski printer: TS100-1600

Opis Karakteristike Primjena Tehničke karakteristike


TS100-1600 sublimacijski printer

Sublimacijski printer, pogodan kako za maloserijsku proizvodnju i uzorke tako i za velike produkcije.  Printa na transfer papir i slika se prenosi na: poliesterske tkanine, mješavine poliestera, i za prednete pripremljene sa sublimaciju  (šalice, skejtborde ...).

Brzi ispis do 70 m²/h

Dostupni su različiti načini ispisa koji zadovoljavaju vaše potrebe, od najbržeg načina rada (70 m²/h) do praktične kvalitete (46 m² / h) i visoke kvalitete (19 m² / h). Produktivnost je otprilike dvostruko veća od one kod našeg prethodnog modela (JV150-160).
NOVO  DAS (Dot adjusment system)  Automatska korekcija položaja točke

UJV100-160 opremljen je s novom funkcijom DAS. DAS prema zadanim postavkama automatski vrši kompenzaciju uvlačenja medija i položaja pada kapljice tinte prilikom postavljanja novih medija. To pomaže u sprječavanju pojave sjena i pruga na slikama. Uklanja potrebu za ručnim podešavanjima za pojedinu vrstu medija.Objedinjuje više naprednih tehnologija iz Mimakia za vrhunsku kvalitetu i neprekinuti ispis:

 • DAS (Dot Adjustment System) – nova napredna značajka koja automatizira uobičajeno postavljanje točke za vrhunsku kvalitetu ispisa, čime štedi vrijeme operatora i smanjuje ručne pogreške
 • MAPS4 (Mimaki Advanced Pass System) – smanjuje vidljive prijelaze kod zahtjevnog nijansiranog tiska i neujednačenost ispisa
 • MFD (Mimaki Fine Diffusion) – smanjuje šum koji nastaje prilikom obrade slike za ispis
 • NCU (Nozzle Check Unit) – automatski prepoznaje i samostalno oporavlja začepljene mlaznice (opcija koja se naručuje zasebno)
 • NRS (Nozzle Recovery System) – neispravne mlaznice zamjenjuje ispravnima (uz preduvjet korištenja opcije NCU, čini to samostalno)
 • VDT (Variable Dot Technology ) – odabirom jedne od tri različite veličine točke postiže se visokokvalitetan ispis s blagim prijelazima
 • WFC (Waveform Control) – omogućuje fino ugađanje frekvencija za precizno oblikovanje i smještanje kapljica tinte
 • ACF (Automatic Cleaning Function) - održava glave pisača čistim
 • AWC (Automatic Wiper Cleaner) - održava brisač print glave čistim

Sublimacijska tinta Mimaki Sb610

Dostupna u vrlo konkurentnim cijenama u bocama od1L (cmyk).
Mimaki Sb610 sublimacijska tinta ima OEKO-TEX certifikatom. Certifikat garantira da tinta nije škodljiva, i prikladna je za ispis odjeće i drugih tekstila poput posteljine, stolnjaka itd.


Softver za rasterizaciju 

RasterLink 7

Rasterlink Mimaki-jev softver za rasterizaciju. Softver u potpunosti omogućuje napredne značajke Mimaki pisača. Nova inačica RIP softvera RasterLink 7, koji se besplatno isporučuje sa strojem, donosi:

 • Poboljšano korisničko sučelje i učinkovitost
 • Novu RIP jezgru Harlequin za još preciznije rukovanje PDF-ovima koji sadrže efekte sjene i providnosti
 • 25% brže procesiranje složenih PDF-ova
 • Varijabilni ispis podataka za jednostavno stvaranje niza ispisa s dinamičkim varijacijama teksta i fotografija


TXLink 4

Mimaki TxLink4 moćan RIP softver za tekstil za profesionalce. Dostupan je kao opcija. Ima dodatne značajke za tekstilne aplikacije kao što su "korak i ponavljanje" i gniježđenje. 16 bitno renderiranje, zamjena boja, simultani rip i print više zadataka.