NOVOSTI IZ MIMAKI-a

Mimaki predstavlja novu seriju printera velikog formata "Seriju 330" i novu seriju rezača CG-AR.

Eco-solventni inkjet printer JV330 i printer-rezač CJV330.

S brzina ispisa 21 m2/h u standardnom modu idealan je za poslove koji traže brzu isporuku. Nove ispisne glave s 3200 mlaznica po glavi, i preciznom tehnologijom ispucavanja kapljica od 3pl osigurana je vrhunska kvaliteta slike.
Oba modela opremljena su novim mehanizmom za transport materijala. Trostruki  držač za medij, Namatalica s dva motora. "XY slitter" automatski izrezuje plakate odmah nakon tiska.

Sublimacijski printer TS330-1600

Printer TS330-1600 može postići brzinu ispisa os 69 m2/h, najveća brzina 135 m2/h.

Nova serija 330 printera koristi nove ispisne glave s 3200 mlaznica po glavi. Uz već standardne funkcionalnosti  Mimaki printera dodaje i:

 • "Mimaki Weaving Dot Technology" (MWDT), tehnologijom koja mijenja redoslijed postavljanja kapljica tinte ovisno o uvjetima ispisa - izbjegava pojavu pruga ili neravnomjeran ispis zbog ispisne glave ili problema s podešavanjem. 
 • "Mimaki Remote Access" (MRA) također je dostupan u cijeloj seriji, dopušta korisnicima daljinski pristup stroju i provjeru statusa rada.
 • "V-shape" Funkcija rezanja u medij  V obliku
  olakšava postavljanje medija, i smanjuje njenu potrošnju.
 • Novi mehanizam održavanja
  Novi mehanizam za održavanje koristi brisač s tkaninom koji povećava brzinu uklanjanja neželjenih kapljica tinte s površine mlaznice.
 • "Dot adjusment system" (DAS)  Automatska korekcija položaja točke. 
  DAS prema zadanim postavkama automatski vrši kompenzaciju uvlačenja medija i položaja pada kapljice tinte prilikom postavljanja novih medija.

Serija rezača CG-AR

Dostupni u tri širine (CG-60AR, CG-100AR i CG-130AR). Ovi rezači osiguravaju povećanu brzinu i točnost. Osim toga, rezači imaju sposobnost rukovanja raznim materijalima, kao što su PVC, fluorescentne i reflektirajuće folije.
CG-AR serija je opremljena MRA, što omogućuje daljinsko upravljanje. Također sadrži Mimaki funkciju ID Cut, koja omogućuje integrirane operacije ispisa i rezanja kada se koristi u kombinaciji s Mimaki pisačem.

Mimaki JV330
Mimaki CG-AR
Mimaki CJV330

Mimaki TS330-1600
Objavljeno: 27.4.2022. 13:29:50

Arhiva novosti