NOVOSTI IZ MIMAKI-a

Mimaki pojednostavljuje izradu pakiranja za male serije proizvoda


Izrada profesionalnih pakiranja u 5 minuta s ArtiosCAD Designer Solution programom u kombinaciju s UJF-6042 LED UV pisačem i plošnim rezačem CFL-605RT.


Mimaki je u suradnji s ESCO (*1) pojednostavila izradu ambalaže za prototipove i male serije personalizirane ambalaže. "Original Goods Package System" (OGPS) iz Mimakija sastoji se od 3 komponente.

  • ArtiosCAD Designer Solution (ArtiosCAD DS) najčešće korišten CAD softver za dizajn pakiranja, uključuje 400 predložaka pakiranja i alate za stvaranje izvornih.
  • Mimaki UJF-6042, UV LED plošni printer ispisne površine 610 x 420 mm. Može se koristiti za ispis direktno na proizvod i za ispis na pakiranje proizvoda.
  • Mimaki CFL-605RT plošni rezač s više funkcija, uključujući rezanje i presavijanje ambalažnog materijala i rezanje pjenastih materijala za zaštitu proizvoda.

Kako to funkcionira


Za dizajniranje pakiranja korisnik izabere jedan od predložaka iz ArtiosCAD DS, upišu se dimenzije pakiranja i debljina medija koji će se koristiti, program stvara dizajn paketa. U  Adobe® Illustrator® se importira dizajn u kojem se dada grafika. Gotovi dizajn može se isprintati u visokoj kvaliteti na prineru UJF-6042 u ful koloru, ako je potrebno i s efektima laka. Isprintani dizajn može se izrezati i savijati pomoću plošnog rezača CFL-605RT. Gotov paket može biti proizveden u nekoliko minuta.

"Original Goods Package System"  (OGPS) dostupna je kao opcija za plošni rezač Mimaki  CFL605RT.

(*1) Esko (www.esko.com) sa sjedištem u Ghentu, Belgija i globalni dobavljač integriranih rješenja za pakiranje i označavanje.

Objavljeno: 28.7.2015. 15:55:08

Arhiva novosti