Po proizvođaču:

Po vrsti:

MIMAKI: Rezači folije: CG-AR serija


Opis Karakteristike Primjena Tehničke karakteristike


Najbolji pritisak rezanja u klasi od 550 g i brzina poboljšana na 105% u odnosu na konvencionalni model

Pritisak rezanja do 550 g omogućava rezanje širokog spektra materijala, uključujući PVC, fluorescentne i reflektirajuće folije te šablonske folije i karton. Moguće su tri vrste rezanja: normalno rezanje, potpuno rezanje i polu-prorezivanje. 

NOVO Kartonažer, dodatak za rezanje i presavijanje kartona

CG-AR serija s dodatnim nosačima može izrezivati i presavijati. Pomoću ovog stroja iz papira i kartona možete proizvoditi papirnate modele i kutije.


Primjer

ID CUT, Automatizirani proces rezanja. 

Korištenje funkcije ID CUT omogućava operateru da izreže više poslova bez intervencije operatera. Rezanje bez problema i grešaka operatera, štedi vrijeme i smanjuje otpad.
Nova ID CUT funkcija skenira registarske oznake s ID bar kodom, zatim dohvaća podatke za rezanje, i automatski reže. Dok su u prošlosti operateri morali za svali posao trebali skenirati oznake, odrediti sliku i smjer slike, implementacijom nove funkcije rezanje se obavlja kontinuirano, pri čemu operater može obavljati druge operacije.

"Mimaki Remote Access (MRA)" daljinsko upravljanje.

Sada je moguće daljinski provjeriti status rezača s vašeg iPhonea ili PC-a. Ova funkcija omogućuje operaterima provjeru statusa stroja i upravljanje iz daljine.

 


Precizno rezanje po konturama

Čitači registracijskih oznaka
Mimaki rezač  opremljen je s optičkim senzorom koji omogućava detekciju registracijskih oznaka (markera). Detekcijom markera točno se određuje udaljenost od slike i osigurava vrlo precizno rezanje po konturama. Detekcijom markera provjerava da li postoje izobličenja nastala u tisku i laminaciji te ih ispravlja.

Kontinuirano otkrivanje oznaka obrezivanja  omogućuje rezanje velikog broja kopija slika bez promjene preciznosti. Linije rezanja se usklađuju za svaku sliku. Korištenjem Mimaki FineCut softvera dovoljno je na rezaču očitati jedan marker, ostale markere softver automatski očitava i vrši korekciju. Svjetlosni pokazivača omogućava jednostavno pozicioniranje glave i određivanje početne točke rezanja.


Funkcija korekcije segment
.
Otkrivanje među registracijskih oznaka za duge otiske. Ova funkcija detektira među registracijsku oznaku, te omogućuje korekciju u četiri točke za svaki segment. Ova funkcija osigurava precizno rezanje  kontura i za velike duljine otiska, čak i ako je slika izobličena.Praktične funkcije i poboljšanja

  • "Over cutting" i "Corner cutting" Funkcija smanjenja nepotpuno rezanje na početnu i kraju i u kutovima preklapanjem početne i završne točke rezanja
  • "Half-Cut": prorezuje foliju ostavljajući nekoliko spojnih točaka koje drže naljepnicu na mjestu.
  • "Division Cut": Funkcija podjele podataka većih od dimenzija lista.
  • "Ethernet veza": Mrežna kontrola putem integracije u uredski LAN.
  • Poboljšana montaža i instalacija: Težina uređaja smanjena za 30%, gumene nožice
  • Novi držač nožića: Oštrica rezača može se mijenjati uz manje rada od konvencionalnih proizvoda. (4,5 okreta -> 2,5 okreta)

U paketu s dva programa

Profesionalni softver FineCut  

Mimaki FineCut je snažan i jednostavan plug-in softver za CorelDraw  i/ili Adobe Illustrator koji u potpunosti koristi napredne funkcije rezača.Omogućava jednostavan i gladak rad u pripremi podataka za ispis i rezanje. Izrada obrisa iz bitmapa slike, Mogućnost importa podataka iz drugih programa, Podjela ploha za rezanje i postavljanje preklopa.


"Simple POP" softver za dizajn interijera trgovina pomoću predložaka "Simple POP" je originalni Mimaki softver koji je specijaliziran za izradu POP-a i ukrasa u trgovinama. Takvi ukrasi mogu se dizajnirati jednostavnom operacijom pomoću predložaka u Simple POP-u.

Podrška za Windows drajver

Rezanje se može vršiti i iz softvera kao što je Microsoft Word/Excel/PowerPoint.