Po proizvođaču:

Po vrsti:


MIMAKI: Plošni rezači: CFL-605RT

Opis Karakteristike Primjena Specifikacije

Kompaktni višenamjenski rezač

CFL-605RT je kompaktan, ali nudi širok raspon funkcija, uključuje ekscentrični, tangencijalni i vibracioni rezač, i alat za presavijanje. Idealan za izradu ambalaže, malih serija personaliziranih  proizvoda.

Vibracioni (Recipročni) rezač za rezanje materijala  debljine do 10 mm.  pjenasti materijali,  spužve,  kartona. Vibrirajuća vertikalna oštrica.
Tangencijalni rezač  za materijale debljine do 2 mm, kao što su umjetne kože, kartona, reflektirajuća folija, gume.Podešavanje pritiska: 500-1500 g.
Ekscentrični rezač za medije debljine do 1 mm,  kao što su karton za ambalažu, tanki polikarbonatni listovi, papir i folija. Podešavanje pritiska: 30-1000 g.Alat (roller) za presavijanje: za izradu linija (utora) koje omogućavaju precizno presavijanje. Uređaj ima  dvije jedinice. Rezanje i presavijanje može obavljati u jednom koraku bez promjene alata.

Vakuumski sustav: za sigurno držanje materijala na mjestu. Lagani, tanki ili porozni materijali mogu se dodatno osigurati s adsorpcijskim listom koji povećava vakuum smanjenjem protoka zraka kroz materijal.

Precizno konturno rezanje: Mimaki rezač opremljen je s optičkim senzorom za detekciju registracijskih oznaka (markera). Detekcijom markera točno se određuje pozicija slike i osigurava vrlo precizno konturno rezanje


S kombinacijom alata moguće je odraditi različite zahtijeve. 

Alati za:
Jedinica A - Olovka / Ekscentrični  rezač
Jedinica B - Vibracioni (Recipročni) rezač, Tangencijalni rezač, Alat (roler) za presavijanje 
 Izmjena alata  ručno od strane korisnika.


Brzo iz ideje u obliku


Kombinacija CFL-605RT i UJF-6042 zaokružuje proizvodni proces

Uporaba digitalnog  UV  ispisa povećava mogućnost izrade personaliziranih proizvoda u malim serijama. Kao dio cjelokupnog rješenja, printer UJF-6042 i rezač CFL-605RT omogućava izradu  personalizirani proizvoda  u malim serijama u kratkom roku, izrada uzoraka, prototipa. Ispis po proizvodu, ispis na karton za ambalažu, izrezivanje i presavijanje kutija.