Po proizvođaču:

Po vrsti:

iECHO: Digitalni sustavi za rezanje: Alati

IEHO sustav za rezanje ima mogućnost postavljanja različitih alata: rezanje, savijanje, bušenje, graviranje.

IECHO rezač reže: papire, folije, reflektirajuće folije, naljepnice, kartone, valovite kartone, akrile, MDF, ABS, kompozitne alu. ploče, saćaste ploče, PVC, ploče od pjenastih materijala, foreks i tekstil.


Alati  
Tangent knife (UCT)

Univerzalni alat za rezanje, koji se koristi za prorezivanje materijala debljine do 5mm. Naj efikasniji alat  za rezanje, omogućava velika brzine rezanja i niske troškove održavanja.
 
Creasing Tool (CTT)

Alat za savijanje, Koristi za izradu sklopivih kutija.
 
Electric Oscillating Tool (EOT)

Električni oscilirajući alat s hodom od 1 mm. Vrlo je pogodna za rezanje mekih i materijala srednje tvrdoće. Kao što su: valoviti karton, karton, pjenasti materijali, koža, vinilna guma, tkanina, itd
 
Pneumatic Oscillating Tool (POT)

Pneumatski oscilirajući alat je alat koji pokreće zrak s visokom frekvencijom osciliranja. Hod noža podesiv je do 8 mm. Pogodan je za rezanje tvrdih materijala, materijala visoke gustoće. Dostupni su noževi koji mogu rezati do debljine od 50 mm.
 
Kiss-Cut (KCT)

Za rezanje folija. Može precizno izrezati foliju bez oštećenja podloge. Izrezivanje naljepnica, folija, zidnih naljepnica, naljepnica za auto.
 
V-CUT

V-CUT alat savršen je za izradu složenih konstrukcija od pjenastih jezgri ili sendvič ploča. Alat se može namjestiti za rezanje različitih kutova za različite zahtjeve za rezanje. V-CUT može rezati pod kutevima  0°,15°,22.5°,30°,45° stupnjeva.
 
Driven Rotary Tool (DRT)

Driven Rotary Tool za rezanje tekstila. S rotirajući nož, pogonjenim servo motorom, pogodan je za rezanje raznih vrsta tkanina.
 
CNC Router (RZ)

Router glava s velikom brzinom rotacije 60000 o/min, pruža solidne performanse u širokom rasponu aplikacija na tvrdim i mekim materijalima. Može precizno gravirati do dubine od 20 mm. Posebna dodatak s ususavačem učinkovito uklanja prašinu i ostatke tijekom rada. Zračno hlađenje povećava trajnost noža. 
 ►   Video