Po proizvođaču:

Po vrsti:

iECHO: Digitalni sustavi za rezanje

IECHO izvrsni plošni rezači za sve namjene

IECHO Digitalni sustav rezanja velike preciznosti i brzine

iECHO visoko precizni digitalni sustav za rezanje. Reže, prorezuje, izrezuje, gravira, probija, savija i označava velikom brzinom i preciznosti. Pogodan je za izradu uzoraka  i proizvodnju velikih i/ili malih serija u grafičkoj industriji, oglašavanju, tiskarstvu i industriji pakiranja. 

U 2017. godini zabilježio je strelovit porast prodaje od čak 48% u odnosu na prethodnu godinu, s više od 1400 strojeva prodanih u 90 zemalja svijeta.

Među njegove korisnike ubrajaju se i Ferrari, Mercedes, Auto Rimac, Capristo Automotive, Disneyland, McDonald's, Singapore Airlines, Aeroworks, Forward Composites, Fastsigns… 

IECHO BK IECHO BK3 IECHO TK3 
Širina do 1.6m, 2 glave Širina do 1.7m, 3 glave Širina do 3.2m, 3 glave 

Učinkovita glava za rezanje

Maksimalna brzina rezanja  1,5 m/s (4-6 puta brža od ručnog rezanja) što značajno povećava učinkovitost proizvodnje. 
Modularni dizajn glave alata, uređaj može imati  do 3 glave alata (držača za alat). Uređaj s tri glave alata može  raditi s 3 različita alata istovremeno, u jednom koraku može se izvršiti više  operacija bez potrebe za promjenom alata.

Alati

Glave mogu biti opremljene s više alata, kao što su: oscilirajući nož, kotač za savijanje, alat ua bušenje, rotirajući nož, tangentni nož, nož za probijanje. Alati se mogu konfigurirati prema potrebama materijala. Više...

 

Precizni sustav automatskog pozicioniranja

S CCD kamerom visoke preciznosti, iECHO rezač može odrediti precizno položaj za rezanju različitih materijala. Preciznost registracija 0.1mm. Uz HD kameru, može skenirati oznake pozicioniranja i izrezati automatski po obrisima slike.

IECHO (AIK) automatska inicijalizacija noža

Sustav za automatsko podešavanje dubine rezanja. 

IECHO (transportna traka) sustav za kontinuirano rezanje

Inteligentni sustav transportne trake omogućava postavljanje i transport materijala  i sakupljanje gotovih proizvoda. Funkcija kontinuiranog rezanja može rezati dugačke dijelove, štedi troškove rada i povećava produktivnost. 

Sigurnosni (uređaj) prekidač

Zaštitni mehanizmi protiv udarca i senzori za zaustavljanje osiguravaju sigurnost operatera.

Aluminijski stol

Stol od izrađen od avionskog aluminija saćaste strukture,  s podijeljenim poljima za vakuum.

IECHO sustav kontrole 

S uključenim softverom iBrightCut upravljanje uređajem je jednostavno.  

  1. Zbirka materijala. Softver iBrightCut sadrži mnoštvo materijala i načina rezanja prikupljenih iz raznih industrija. Korisnici u njemu mogu pronaći prikladne alate, noževe i parametre koji će odgovarati njihovim materijalima. Zbirku materijala mogu i sami proširivati, usklađujući dodane nove materijale s najboljim načinima za njihovo rezanje, što pojednostavljuje obavljanje budućih poslova.    
  2. Napredne mogućnosti za uređivanje grafike. Iako je opremljen naprednim CAD mogućnostima za izradu, oblikovanje i uređivanje koje se koriste u grafičkoj industriji, softverom iBrightCut lako se upravlja. Da bi naučili sve njegove operacije korisnicima je dovoljan sat vremena. Već dan kasnije u stanju su s njime vješto raditi.    
  3. Upravljanje zadacima. Korisnici mogu odrediti redoslijed zadanih poslova rezanja, provjeriti zabilješke o prethodnim poslovima te neki od njih iskoristiti izravno za rezanje.    
  4. Praćenje smjera rezanja. Korisnici mogu pratiti smjer rezanja, procijeniti vrijeme potrebno za rezanje, ažurirati napredovanje izvršenja zadanog posla.    
  5. Iskustvo prilagođeno korisniku. Korisnici mogu postaviti ikonu prečaca i smjestiti je u skladu sa svojim navikama, odrediti poziciju glave rezača po svršetku posla te namjestiti da se vakuumska pumpa tada automatski zatvori.    
  6. Nadzorni centar za pružanje usluge iz oblaka. Brza online usluga iz oblaka korisnicima omogućuje daljinsko dijagnosticiranje pogreške, pomoć inženjera posredstvom mreže te daljinsku nadogradnju sustava na najnoviju inačicu. 


Opcije
Tri glave za rezanje (nadogradnja na 2 ili 3)
Glave s tri mjesta za postavljanje alata, izbjegava česte promjene alata, štedi vrijeme i novac.
   
Precizni sustav automatskog pozicioniranja  (CCD)
HD kamera za precizno rezanje tiskanih materijala. Preciznost registracija 0.1mm. 
Transportna traka
Robot pokretna traka, može osigurati automatski transport, i kontinuirano rezanje.
Nosač za role materijala
Nosač za role materijala do 200kg, praktično za automatski transport materijala i ručno povlačenje materijala.